- Виправлено відомі проблеми та покращено користувацький інтерфейс.
- Виправлено відомі проблеми та покращено користувацький інтерфейс.
- Виправлено відомі проблеми та покращено користувацький інтерфейс.
Виправте відомі проблеми та покращте взаємодію з користувачем.
- Оптимізація деталей
- Виправлення відомих помилок
оптимізовано
виправлення помилок для
оцінки рецептів після завантаження працює успішно - Завантажувати фотографії зручніше при публікації об'єктів! - Ми продовжуємо оптимізувати ефективність веб-сайту та виправляти помилки, щоб зробити LeHouse зручнішим. v3.7.13 – Оптимізуйте та виправте деякі відомі помилки v3.7.12 [Happy House Robot] «Ваша ефективність — це Happy House!» Через миттєве сповіщення контактів, щоденний підсумок продуктивності, а також учасники продажів і публікацій відчувають результати! - Оптимізуйте сторінку деталей елемента та додайте лінійні канали - Додайте функцію видалення облікового запису версії 3.7.11 [Лише для учасників публікації] Оптимізація відстеження продуктивності - Надайте підсумок і деталі ефективності облікового запису на вибрану дату - Розширення продуктивності об’єкта, щоб допомогти Агент з нерухомості розуміє продуктивність зазначеного об’єкта та може керувати та редагувати об’єкти в режимі реального часу v3.7.10 - [Обмежено опублікованими учасниками] Управління продажами – доступний інвентар надає нову функцію «Радарна діаграма аналізу переваг»! Проаналізуйте переваги кожного об’єкта з боку пропозиції та попиту та допоможіть агенту з нерухомості вибрати об’єкти, які відповідають уподобанням щасливих покупців! — Виправлено та оптимізовано відомі помилки, помилка версії 3.7.9
оцінки рецептів після завантаження працює успішно - Завантажувати фотографії зручніше при публікації об'єктів! - Ми продовжуємо оптимізувати ефективність веб-сайту та виправляти помилки, щоб зробити LeHouse зручнішим. v3.7.13 – Оптимізуйте та виправте деякі відомі помилки v3.7.12 [Happy House Robot] «Ваша ефективність — це Happy House!» Через миттєве сповіщення контактів, щоденний підсумок продуктивності, а також учасники продажів і публікацій відчувають результати! - Оптимізуйте сторінку деталей елемента та додайте лінійні канали - Додайте функцію видалення облікового запису версії 3.7.11 [Лише для учасників публікації] Оптимізація відстеження продуктивності - Надайте підсумок і деталі ефективності облікового запису на вибрану дату - Розширення продуктивності об’єкта, щоб допомогти Агент з нерухомості розуміє продуктивність зазначеного об’єкта та може керувати та редагувати об’єкти в режимі реального часу v3.7.10 - [Обмежено опублікованими учасниками] Управління продажами – доступний інвентар надає нову функцію «Радарна діаграма аналізу переваг»! Проаналізуйте переваги кожного об’єкта з боку пропозиції та попиту та допоможіть агенту з нерухомості вибрати об’єкти, які відповідають уподобанням щасливих покупців! — Виправлено та оптимізовано відомі помилки, помилка версії 3.7.9
Виправлення помилок і
оптимізація деталей
- оптимізуйте сторінку рецептів
- виправте помилки
Гриби шиітаке завжди були відомі як король гірських скарбів. Вони здатні підвищити імунітет і уповільнювати старіння. Вони підходять для дорослих і дітей.
Гриби густі і ніжні, чудові на смак і неповторний аромат, вони підходять не тільки для тушкованих страв і гарнірів, але й смачні окремо.
Відкрийте кухню, шукайте «гриби шиітаке» і чекайте вас довго.
Гриби шиітаке завжди вважалися королем гірських скарбів, вони здатні підвищити імунітет і уповільнити старіння. Вони підходять для дорослих і дітей.
Гриби густі і ніжні, чудові на смак і неповторний аромат, вони підходять не тільки для тушкованих страв і гарнірів, але й смачні окремо.
Відкрийте кухню, шукайте «гриби шиітаке» і чекайте вас довго.
Увімкніть кухню і знайдіть «Малатанг», хороший смак буде чекати вас ще довго.
Сідней солодкий і холодний за своєю природою. Він має ефект живлення рідини організму, живлення тепла і розсмоктування мокроти, живлення крові і стимулювання м'язів. Особливо підходить для осіннього та зимового споживання.
Сідней можна їсти сирим або приготованим на пару. Його також можна використовувати з такими інгредієнтами, як білий гриб, лілія та вовчі ягоди, щоб приготувати суп і суп. Однак груша Cangxi Sydney холодна за своєю природою, і її не слід їсти більше за один раз.
Відкрийте кухню, шукайте «Сідней», хороший смак буде чекати вас ще довго.
Як кажуть: «Краще їсти свиней, ніж корів, а вівці краще їсти корів». І овечий скорпіон – чудовий продукт серед овець: його м’ясо ніжне, але не жирне, а його кістки мозкові, але не слизькі. , Суп його густий і ароматний, але не баранячий.
Довго тушкований овечий скорпіон сприятиме засвоєнню кальцію та досягне ефекту від добавок кальцію. Тому їжа для літніх людей може полегшити остеопороз; їжа для людей середнього віку може живити красу і красу; їжа для молодих людей може зміцнити мозок і підвищити зріст.
Відкрийте кухню, знайдіть «Овечий скорпіон», гарний смак буде чекати вас ще довго.
Як то кажуть: «Краще їсти свиней, ніж корів, а вівці їсти корів». Скорпіон овечий також є прекрасним продуктом серед овець: його м’ясо ніжне, але не жирне, кістки багатомозкові, але не слизькі, і його суп наваристий і ароматний, а не баранина.
Довго тушкований овечий скорпіон сприятиме засвоєнню кальцію та досягне ефекту від добавок кальцію. Тому їжа для літніх людей може полегшити остеопороз; їжа для людей середнього віку може живити красу і красу; їжа для молодих людей може зміцнити мозок і підвищити зріст.
Відкрийте кухню, знайдіть «Овечий скорпіон», гарний смак буде чекати вас ще довго.
Дме осінній вітерець, пахнуть каштани, і знову пора поїдання каштанів. Каштан не тільки містить багато крохмалю, але також містить різноманітні фірмові поживні речовини, такі як білок і вітаміни. Його називають «королем сухофруктів».
Каштан можна використовувати як замінник зерна. Його називають «залізною культурою» і «дерев’янистим зерном» разом із мармеладом і хурмою. Це дешевий, якісний, поживний тонізуючий і живильний засіб. Існує багато способів приготування каштанів, які можна їсти сирими, вареними, смаженими або тушкувати з м’ясом.
Відкрийте кухню, шукайте «каштан», хороший смак буде чекати вас ще довго.
Окра також відома як круасан, кавова бамія та волохаті баклажани. На даний час бамія стала популярним поживним і корисним овочем користується популярністю у всьому світі ..
Молодий плід бамії містить багато слизового соку з особливим ароматом. Бамія має м’який смак і багата такими поживними речовинами, як білок, харчові волокна, вітаміни та різні мінерали. Бамію можна подавати в холодному або гарячому вигляді. , також можна готувати супові страви, харчову цінність можна охарактеризувати як надзвичайно багату.
Відкрийте кухню, знайдіть «бамію», гарний смак чекатиме вас довго.
Бамія також відома як баранина , кавовий жовтий соняшник, вовна Баклажан, бамія, став популярним поживним і оздоровчим овочем високого класу, популярним у всьому світі.
Молодий плід бамії містить багато слизового соку з особливим ароматом. Бамія має м’який смак і багата такими поживними речовинами, як білок, харчові волокна, вітаміни та різні мінерали. Бамію можна подавати холодною або гарячою. , також можна готувати супові страви, харчову цінність можна охарактеризувати як надзвичайно багату.
Відкрийте кухню, знайдіть «бамію», гарний смак чекатиме вас ще довго.
Тост, який називається тостом кантонською (кантонською), насправді є прямокутним хлібом з кришкою або без кришки.
Існують різні способи вживання тостів. Його можна їсти безпосередньо, з нього можна зробити бутерброд, з’єднати з фруктами, з морозивом, а також зробити з нього різноманітні закуски знаменитостей в Інтернеті. !
Увімкніть кухню, шукайте «тост», гарний смак буде чекати вас ще довго.
У фольклорі гірка має властивість "не поширювати власної гіркоти та іншого", тобто її смажать і готують одночасно з будь -якою стравою, такою як риба та м'ясо. Вона ніколи не передасть гіркоту іншим Тому деякі люди кажуть, що у гірчака "є джентльмен. Чеснота - заслуга джентльмена", і він відомий як "блюдо джунзі".
Гірка диня має солодкий і гіркий смак. Дозріла м’якоть і арил в основному використовуються як овочі. Хоча гірка, гірка диня більш поживна, ніж інші овочі. Гірка диня може знизити рівень цукру в крові, живити шкіру та шкіру, очищати від жару та детоксикувати, а також улюблений на дієтах. Відповідні методи приготування можуть зробити гіркий смак кабачка не гірким!
Увімкніть кухню і знайдіть «гірку кабачок». Гарний смак чекатиме вас ще довго.
У фольклорі гірка має якість "не поширювати гіркоту на інших". Вона смажиться та готується одночасно з будь -якою стравою, такою як риба та м'ясо. Вона не пройде повз Гіркота для іншої сторони. Тож деякі люди говорять про гірчинку. "Є чеснота джентльмена, є заслуга джентльмена", відома як "страви з джунзі".
Гірка диня має солодкий і гіркий смак. Дозріла м’якоть і арил в основному використовуються як овочі. Хоча гірка, гірка диня більш поживна, ніж інші овочі. Гірка диня може знизити рівень цукру в крові, живити шкіру та омолоджувати шкіру, очищати тепло та дезінтоксикує, а також популярний серед людей, які худнуть. Відповідні способи приготування можуть зробити гіркий смак кабачка не гірким!
Відкрийте кухню і пошукайте «гірку», гарний смак чекатиме вас ще довго.
морозиво, перевірене на місцевості , також відоме як морозиво, різноманітність, повне хитрощів, - це життя людей і, зрештою, солодощі холодні, особливо в скрізь видно спекотне літо.
Приготуйте своє морозиво. Це круто і освіжає. Це смачно і корисно. У ньому немає добавок. Його легко їсти.
Почніть кухню і шукайте "морозиво".
Сливовий сік напої з давніх часів - це останнє гарне літо, після того, як покращення кухні імператорської кухні Цін стало двором королеви напої, так званий "Ши Гун Мей Цзянь".
Кислий відвар сливи відомий під назвою "Імператорський відвар чорної сливи палацу Цін" завдяки його ефектам відведення тепла та охолодження, зняття болю, усунення мокротиння та полегшення кашлю, протиепідемічного впливу, сприяння рідині тіла та втамуванню спраги. У гіркий літній сезон навчіться готувати горщик з кислим сливовим супом, варити його з лікарськими речовинами, вгамовувати спрагу, знімати тепло і зберігати міцне здоров’я.
Відкрийте кухню, пошукайте «кислий сливовий суп», хороший смак чекатиме вас довго.
, незалежно від того, п'єте ви чи їсте Тепле дихання.
Розставання взимку не так освіжає, як возз’єднання. У зимовий сезон так романтично відчувати теплий аромат разом з родичами та друзями.
Увімкніть кухню, пошукайте «апельсин», хороший смак буде чекати вас довго.
-Performance оптимізація
-bug виправлення
На розі північно-східної зимової вулиці продавець кукурудзи встановив пароплав із мельхіору і загорнув його в щільну бавовняну ковдру. Хтось проходив повз і кричав: "Ага (гарячий) липкий рис!" Кукурудза в пароплаві Чудово, всі вони закипіли водянистими і розпустилися.
У холодні зимові дні гаряча і ароматна кукурудза - джерело щастя. Відкрийте кухню, шукайте «кукурудзу», хороший смак чекатиме вас довго.
-Performance оптимізація
-bug виправлення
"У середині жовтня йде дощ і розріджується холодом, тому він застигає в снігу; Слова Шенг. "
Сяосюе Сяосюе чомусь кілька разів вимовила ці два слова , і її серце стало романтичним. На даний момент існує лише одна гаряча каструля, яка може залізти цей холод.
Відкрийте кухню, пошукайте «гарячий казан», хороший смак чекатиме вас довго.
-Performance оптимізація
-Bug виправлення
«У середині жовтня йде дощ і розріджується холодом, тому замерзає, як сніг; малий не процвітає».
Сяосюе Сяосуе чомусь кілька разів вимовляла ці слова в рот, і її серце ставало незрозуміло романтичним. На даний момент існує лише одна гаряча каструля, яка може залізти цей холод.
Відкрийте кухню, пошукайте «гарячий казан», хороший смак буде чекати вас довго.
-Performance оптимізація
-bug виправлення
«Slaughtered як шкіра синці офіцер, круглого світло розуму , як монах , щоб побачити , як буддист вульгарних зсувів Те саме хобі, це те саме. "
Смак баклажанів завжди можна підкреслити способом приготування та гарнірами, і навіть можна зробити дуже насичений шар. Навіть французька кухня часто використовує баклажани як основу для страви.
Відкрийте кухню, пошукайте «баклажани», хороший смак чекатиме вас довго. -Performance
оптимізація
-Bug виправлення
«Зелені гілки, лози, листя, зелені, золоті та блискучі» .
Осінь - сезон врожаю. Пшениця, хурма, гарбуз, кукурудза ... золотий плід випромінює подих радості. Садити і плодоносити важко, важко ходити, але зрештою будуть нагороди.
Відкрийте кухню, пошукайте «гарбуз», хороший смак чекатиме вас довго. -Performance
оптимізація
-Bug виправлення
Існує хмара у вірші «Tingshui нейтронів голові, блискуче і зволожуючий кожен підозрювану кульку з десять лушпиння, м'який аромат воліє молочні чашки, ретельно пілінг невеликих двориків». Одне з восьми безсмертних вод, голова курячого рису, відома під назвою «водні перлини та водяний женьшень», науково називається Горгона. Це чудовий продукт, який використовується в супі, засмажці або каші, має клейкий та еластичний смак, солодкий та освіжаючий смак. Ніхто не може протистояти свіжим та вологим курячим рисовим головкам. Користуючись сезоном, приходьте на свято для смакових рецепторів.
Відкрийте кухню, пошукайте «голова курячого рису», хороший смак буде чекати вас довго.
-Performance оптимізація
-Bug виправлення
, елегантні та дикі. По всій країні існує звичай їсти "квіти", такі як скибочки курки гібіскуса в Пекіні, каштани лотоса в Шанхаї, кульки османтуса із солодким запахом у Кілу та кістки у стилі хризантеми в Гуандуні.
Відкрийте кухню, шукайте «квіти», хороший смак буде чекати вас довго.
-Performance оптимізація -
Fix помилка.
Огірок - це щорічна альпіністська рослина зі стеблами та вусиками. Плід огірка має невеликі колючки, які в Хоккієні ще називають «диною колючки». Протягом усього року огірки завжди можуть надати людям чіткий та освіжаючий смак. Холодний салат, засмажка, замочування та суп можуть бути поодинці.
Відкрийте кухню і шукайте "огірок". Гарний смак буде чекати вас довго.
-Performance оптимізації
-bug виправлення
відміну від рожевих і ніжних персиків і жовтих і помаранчевих нектаринів, білі персики рідкісні в багатьох персиках з білої шкіри і красою. Усе тіло було молочно-білим, коли я вперше зійшов, без сліду домішок, і воно було м’ясистим і дуже милим.
Відкрийте кухню, пошукайте «білий персик», хороший смак буде чекати вас довго.
-Performance оптимізація
-Bug виправлення
Flammulina velutipes вирощується в багатьох місцях в світі, і вона охоплює широку область в Китаї. З провінції Хейлунцзян на півночі, в провінції Юньнань на півдні, Цзянсу на сході, і Синьцзян на заході, він підходить для зростання Flammulina velutipes. Flammulina velutipes має видатний вміст білка, багатий різними мікроелементами, це економічний та поживний харчовий матеріал. Flumulina velutipes має смак умами і може добре вбирати приправи, тому його часто можна побачити на мангалах, гарячих горщиках та змішаних овочах.
Відкрийте кухню, пошукайте «гриб Енокі», хороший смак буде чекати вас ще довго. -Performance
оптимізація
-Fixing помилки. В
Між горами і долинами ростуть свіжі лілії. Вони чисто білі, як нефрит. Їх використовують для перегляду, їжі та ліків. Вони відомі своєю густою м’якоттю, чистим кольором і солодким смаком. Колись експерт з китайських рослин Конг Сіану прокоментував у "Загальній історії заводу Ланчжоу": "Лілія Ланьчжоу на смак дуже солодка, з невеликою кількістю клітковини і без гіркоти."
Відкрийте кухню, знайдіть "лілію", і хороший смак буде чекати вас ще довго. -Performance
оптимізація
-fix помилка
Таро - це культура, яку можна виробляти протягом року. Ліпу таро було внесено до списку першої данини в Гуансі в період Кансі за династії Цин, і віддавала данину суду в кінці кожного року.
Солодкість таро просто готується на пару і занурюється в цукор. Тепле і м’яке таро обгортають дрібно подрібненим цукром і воно тане на кінчику язика відразу після рота. Солодкий смак освіжає.
Відкрийте кухню, пошукайте "таро", хороший смак буде чекати вас довго.
-Оптимізація продуктивності
-Виправлені помилки
Східний вітер тане і розсіюється як дощ У відповідь на тихий весняний дощ, який зволожує речі, все починає проростати. "Книга І Чжоу" фіксує фенологію "зеленіння окулярів" після свята дощу. Зелені овочі почали зеленіти під вологою весняного дощу.У цей час шпинат з червоними та зеленими корінням також показав свою красу, і навіть коріння та листя показали свою ніжність.
Відкрийте кухню, пошукайте «шпинат», хороший смак буде чекати вас довго. -Performance
оптимізація
-bug виправлення
«Смак лотоса солодкий, температура терпка, а повітря чисте і ароматне, і це плід селезінки». Це опис насіння лотоса в «Compendium of Materia Medica». Маленький плід може живити селезінку, зупиняти діарею, живити серце і заспокоювати розум. Подавайте його з білим грибком і обережно тушкуйте, щоб приготувати миску з супом з насіння лотоса, яка буде прозорою та смачною.
Увімкніть кухню, їсти і пити скромно і добре.
-Оптимізація деталей
Якщо ви повинні дати партії вибір, то їжа є найбільш резонансною.
Завжди є довгий час, щоб зробити вас щасливими.
Люди, які їдять по всьому світу, тут, відкривають кухню і зустрічають більше людей, які їдять.
- Вхідна сторінка для додавання угоди про реєстрацію користувачів
-Детальна оптимізація
"Суп горить гарячим і згорає порожньо, і медицина охолоджується людьми." Боб Манг має наслідки очищення від тепла і детоксикації, втамування спраги, зменшення води і набухання тощо. Холодильник, влітку, пити чашу - це велике благословення в житті.
Відкрити кухню, дієта це фестиваль, нічого не втрачати.
-Детальна оптимізація
- Виправлення помилок у спадок
"У літній період на ринку представлені різноманітні дикорослі гриби. Гриби мають шостий смак, крім солодкого, кислого, гіркого і солоного. Приготований з іншими інгредієнтами і має чудовий смак. Це хороший" солодкий смак ".
Відкрийте кухню і відкрийте для себе красу їжі.
-Андроїд подивіться назад на сторінку для збільшення горизонтальної функції екрана
-Детальна оптимізація
"Літнє сонцестояння, рішення рога, 鸣 鸣 鸣, Banxiasheng, Mu Rong." Як тільки літнє сонцестояння, це означає, що літній жар вдарив, для того, щоб очистити тепло, настав час охолонути. Існує не стандартний рецепт для літнього сонцестояння локшини, і кожна сім'я має будинок. Вирізайте деякі сезонні овочі, які вам подобаються, і пристосуйтеся до смаків, яких любить ваша сім'я.Це легке або гостре, тобто їстівне, дуже приємне!
Відкрити кухню, дієта це фестиваль, нічого не втрачати.
-Детальна оптимізація
У спекотне літо, це дійсно освіжає з'їсти кілька хрустких тхорів. Як Ван Цзяджі згадується в "Gusu Food Story": "Під сараю бобові, вітер прохолодний у вечірній час, кілька бамбукових стільців, кілька людей, кілька страв і блюдо з вина". Особливо добре це відчуття.
Відкрийте кухню і відкрийте для себе красу їжі.
-Детальна оптимізація
- Виправлення помилок у спадок
"Літній день сонцестояння Менга, ходити люди повинні бути під проводом." Після манга, температура різко піднялася. Я не знаю, який день, коли на великому дереві біля вікна було так тепло, сонце почало запаморочуватися, а ніс пітливий. У цей час дієта повинна бути легкою, а гірка диня - хороший вибір.
Відкрийте кухню і відкрийте для себе красу їжі.
- Курс оптимізації перегляду відео
- Виправлені помилки у спадок
"Жіноча Бі Ен Цзін, під гілками, хрусткі груші, такі як нефрит і чіткі, красиві, солодкі і вологі легені". Жах - це третій сонячний термін у двадцяти чотирьох сонячних термінах, що позначає початок середини весняного сезону. Коли погода холодна, клімат сухий і їсть грушу, солодку і вологі.
Відкрити кухню, дієта це фестиваль, нічого не втрачати.
- Оптимізація сторінки повідомлень рецепта
- Оптимізована сторінка кухонної студії
- Виправлені деякі незначні помилки
"Osmanthus fragrans, фаршировані волоські горіхи, Jiangmi такі, як Zhujing очищення води. Дивіться коня сім'ї падіння порошку, спробуйте лампу вітер, щоб продати Yuanxiao. Побачте місяць разом, вгадайте загадку, з'їжте Фестиваль ліхтарів і возз'єднайте людей. У південній частині пельменів, північній частині фестивалю ліхтарів, знову відкриється солоно-солона війна ...
Відкрити кухню, дієта це фестиваль, нічого не втрачати.
- Оптимізація стилів домашньої сторінки та орієнтація на динамічні стилі сторінок
- Оптимізація редагування рецептів
- Детальний ремонт
"Невеликий холод і холод заморожені в м'яч. Після Великого Холоду, це ще один рік". Великий холод - це останній сонячний термін у 24-му сонячному періоді, і деякі райони увійдуть в самий холодний період року. У цей час, можливо, ви захочете з'їсти миску рисових кульок, зігрійте ваше тіло і розум, і підготуйтеся до нового року.
Відкрити кухню, дієта це фестиваль, нічого не втрачати.
- Нова функція попереднього перегляду кухонних студій
Оптимізуйте стиль сторінки кухонної студії
- Оптимізація стилю сторінки рецептів
- Детальний ремонт
"У середині липня, наприкінці дня, тут літня спека припиняється". Значення теплота приховує і припиняється. Починаючи з 14-го сонячного терміну, це означає офіційно прощатися з літом і з усією серцем вітаю прихід восени. З цього дня вранці та ввечері буде прохолодно. Поряд з зростаючою осені також є брак осені. В даний час правильне харчування може зробити функцію тіла швидше відновлюватися, а багатий поживними речовинами і легко доступний ям - гарний вибір.
Відкрийте кухню, дієта - вузол, нічого втрачати.
- Оптимізація входу члена домашньої сторінки
- детальний ремонт
Гу Ю, останній сонячний термін весною. У цей час кількість опадів поступово зростатиме, що є найкращим часом для посадки та пересадки розсади та збирання бобів, тому є й вислів "дощ та сотні долин". Щорічно до і після весняного дощу бутони запашного аромату можна виготовити на безліч страв, колір якого схожий на агат і нефрит, а аромат багатий. Не дивно, що письменники та співаки династії Сонців похвалили цей фестиваль "евкаліпт твердий, а листя запашні". Нехай свіжі овочі.
Відкрийте кухню, дієта - вузол, нічого втрачати.
- "Під кухонним членом" є новим! 150 + електронні книги, стовпці, уроки відео, необмежений просмотр
- "Кухня історія" нова! Дослідіть історію, що стоїть за їжею, і покуштуйте кулінарну культуру
- Курси можна поділитися з аплетом WeChat
- Детальна оптимізація
У весняне рівнодення - середина 90-денної весни, тому що сонце знаходиться прямо на екваторі, воно однаково ділиться день і ніч. "На четвертий день Чжунчуня навесні знаходиться посередині". Під час весняного рівнодення все відродилось, і багато людей потрапляли на світову сходинку, приготовані лише для сезонних свіжих овочів, унікальних для весни. Як найбільш представник ранньої весни, примула, порея також з'явилася спокійно. У розділі "Десять років різноманітних книг навесні" згадується, що навесні є акція "зеленого вибору", тепер весняна сцена - це правильно. Ідіть у поле пустелі, щоб дослідити джерело та знайти порей, вирушаючи додому, щоб зробити кілька страв з цим зеленим диким овочами. Одна страва. 1. Оптимізуйте досвід читання стовпців 2. Виправте помилку
Після короткого літа, гарячого триденного дня. Коли це спекотно і непросто, якщо ви зараз випиваєте миску охолодженого суп з лобсу з квасолі, то краще бути солодким і освіжаючим. Кубок прохолодного і смачного зеленого бульйону з лотосовим супом може полегшити тепло та звільнити тепло. Може також заспокоїти дратівне серце. Відкрийте кухню, хорошу дієту, не маєш хорошого смаку 1. Оптимізація інтерфейсу класної кухні студії 2. Натисніть кнопку "Назад" під час прямої трансляції, щоб повернутися до режиму малого вікна. 3. Завантаження оптимізації роботи 4. Колекція рецептів може додати нагадування до календаря, щоб зробити це блюдо 5. Виправлення помилок
Літня погода стає гарячою і гарячою, тому добре провести час із прохолодною зимовою динею. Ділянка смачна ніжна і легка, вона дуже універсальна, вона має смак для смаження, обсмажування, смаження та смаження. Це особливо підходить для смаження з м'ясом або киплячим супом, і це смачно з таким же смаком бекону. Відкрийте кухню, хорошу дієту, не маєш хорошого смаку 1. Оптимізація сторінок інформації про продукт ~ 2. Оптимізована сторінка ринку 3. Результати пошуку додатково оновлюються ~ зручніше
Після літнього сонцестояння температура підвищується, ви повинні з'їсти більше овочів та фруктів. Як літній фрукт, м'ясо кавуна солодке, смак - хрусткий і піщаний, це прекрасна літня їжа. Харчування, зроблене цим рожевим фруктом, до літнього доповнення додає дотику. Відкрийте кухню, хорошу дієту, не маєш хорошого смаку 1. Кухонна студія оптимізації 2. Зверніть увагу на перегляд сторінки динамічної деталі роботи 3. Працює, малює рецепти, оптимізує великий дисплей зображення 4. Завантажте оптимізацію швидкості фільтрування зображень 5. Виправлено кілька помилок